Työllistämispalvelut

URA-palvelut

Vaasan Setlementin URA-palvelut on Pohjanmaan TE-toimiston ja Vaasan kaupungin yhdessä rahoittama työllistämisprojekti. Autamme pitkään työttömänä olleita työnhakijoita löytämään työkokeilu– ja palkkatukityöpaikkoja. Joka vuosi noin 80 ihmistä pääsee tekemään töitä Vaasan Setlementin URA-palveluiden kautta.

Palvelemme sekä työnhakijoita että työnantajia. Palvelu on maksutonta. Projektiin voi tulla asiakkaaksi milloin tahansa. Haastattelemme jatkuvasti uusia työnhakijoita ja etsimme avoimia työpaikkoja.

Olemme mukana Vaasan Kaikukortti-toiminnassa.

Työnhakija:

Varaa aika haastatteluun. Linkki avaa lomakkeen, jolla voit antaa yhteystietosi. Otamme yhteyttä ja kutsumme sinut haastatteluun.

Työnantaja:

Ilmoita avoimesta työkokeilu- tai palkkatukityöpaikasta. Linkki avaa lomakkeen, jolla voit ilmoittaa meille työpaikasta. Otamme sinuun yhteyttä.

Urapolku – Karriärstigen

Setlementin Urapolku – Karriärstigen -hanke on osatyökykyisten työnhakijoiden työllistämisen edistämis- ja palveluiden kehittämishanke. Se on Pohjanmaan TE-toimiston rahoittama työllisyyspoliittinen hanke, mikä on osa Pohjanmaan TE-toimiston alueen palvelupilottia (Botnia Job).

Hanke toimii Pohjanmaan TE-toimiston toimialueella Pietarsaaren seudulla, Vaasan seudulla sekä Suupohjan rannikkoalueella.

Hankkeessa palvellaan Pohjanmaan TE-toimiston osatyökykyisiä työnhakijoita, joilla on TE-toimiston tiedossa oleva työkykyyn liittyvä diagnoosi tai lausunto ja jotka kohtaavat erityisiä haasteita työssä ollessaan tai oman työuran löytämisessä.

Osatyökykyisiä autetaan tunnistamaan osaamisensa yksilö- ja ryhmäohjauksen avulla. Tarkoituksena on rakentaa työnhakijalle yksilöllinen polku työelämään hyödyntäen työkokeilua ja palkkatukea.

Hankkeen kohderyhmään kuuluvat myös hankkeen toiminta-alueella toimivat yritykset ja muut työnantajat. Hanke pyrkii lisäämään työnantajien tietoutta osatyökykyisten työllistämisestä. Työhönvalmentajat kertovat erilaisista tukimahdollisuuksista (esimerkiksi työolosuhteiden järjestelytuki) ja auttavat niiden hakemisessa.

Lue lisää esitteestä

Jarmo Mäkelän työttömyys päättyi, ja hän pääsi Vaasan Setlementin URA-palveluiden kautta Armi Ilosen tiimiin Ilosen leipomoon.
Vaasan Setlementin URA-palvelut. Jarmo Mäkelä sai Vaasan Setlementin URA-palveluiden kautta töitä Ilosen leipomosta. Jarmo Mäkelän työttömyys päättyi, ja hän pääsi Vaasan Setlementin URA-palveluiden kautta Armi Ilosen tiimiin Ilosen leipomoon.