Työllistämispalvelut

URA-palvelut

Vaasan Setlementin URA-palvelut on Pohjanmaan TE-toimiston ja Vaasan kaupungin yhdessä rahoittama työllistämisprojekti. Autamme pitkään työttömänä olleita työnhakijoita löytämään työkokeilu– ja palkkatukityöpaikkoja. Joka vuosi noin 80 ihmistä pääsee tekemään töitä Vaasan Setlementin URA-palveluiden kautta.

Palvelemme sekä työnhakijoita että työnantajia. Palvelu on maksutonta. Projektiin voi tulla asiakkaaksi milloin tahansa. Haastattelemme jatkuvasti uusia työnhakijoita ja etsimme avoimia työpaikkoja.

Olemme mukana Vaasan Kaikukortti-toiminnassa.

Työnhakija:

Varaa aika haastatteluun. Linkki avaa lomakkeen, jolla voit antaa yhteystietosi. Otamme yhteyttä ja kutsumme sinut haastatteluun.

Työnantaja:

Ilmoita avoimesta työkokeilu- tai palkkatukityöpaikasta. Linkki avaa lomakkeen, jolla voit ilmoittaa meille työpaikasta. Otamme sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Urapolku – Karriärstigen

Setlementin Urapolku – Karriärstigen -hanke on osatyökykyisten työnhakijoiden työllistämisen edistämis- ja palveluiden kehittämishanke. Se on Pohjanmaan TE-toimiston rahoittama työllisyyspoliittinen hanke, mikä on osa Pohjanmaan TE-toimiston alueen palvelupilottia (Botnia Job).

Hanke toimii Pohjanmaan TE-toimiston toimialueella Pietarsaaren seudulla, Vaasan seudulla sekä Suupohjan rannikkoalueella.

Hankkeessa palvellaan Pohjanmaan TE-toimiston osatyökykyisiä työnhakijoita, joilla on TE-toimiston tiedossa oleva työkykyyn liittyvä diagnoosi tai lausunto ja jotka kohtaavat erityisiä haasteita työssä ollessaan tai oman työuran löytämisessä.

Osatyökykyisiä autetaan tunnistamaan osaamisensa yksilö- ja ryhmäohjauksen avulla. Tarkoituksena on rakentaa työnhakijalle yksilöllinen polku työelämään hyödyntäen työkokeilua ja palkkatukea.

Hankkeen kohderyhmään kuuluvat myös hankkeen toiminta-alueella toimivat yritykset ja muut työnantajat. Hanke pyrkii lisäämään työnantajien tietoutta osatyökykyisten työllistämisestä. Työhönvalmentajat kertovat erilaisista tukimahdollisuuksista (esimerkiksi työolosuhteiden järjestelytuki) ja auttavat niiden hakemisessa.

Lue lisää esitteistä:

Esite työnhakijalle

Esite työnantajalle

Yhteystiedot

Jarmo Mäkelän työttömyys päättyi, ja hän pääsi Vaasan Setlementin URA-palveluiden kautta Armi Ilosen tiimiin Ilosen leipomoon.
Vaasan Setlementin URA-palvelut. Jarmo Mäkelä sai Vaasan Setlementin URA-palveluiden kautta töitä Ilosen leipomosta. Jarmo Mäkelän työttömyys päättyi, ja hän pääsi Vaasan Setlementin URA-palveluiden kautta Armi Ilosen tiimiin Ilosen leipomoon.