Asumispalvelut

Vaasan Setlementti tarjoaa turvallista asumista ja asumispalveluja omistamissaan kiinteistöissä mielenterveyskuntoutujille sekä päihteistä sairastuneille muistisairaille.

Kultanummi Ristinummella tarjoaa kodin, ateriat ja tukipalveluja 25 mielenterveyskuntoutujalle ja Hopearanta Kotirannalla tehostettua palveluasumista 16 muistisairaalle.

Kultanummeen ja Hopearantaan hakeudutaan asukkaaksi ottamalla yhteyttä Pohjanmaan hyvinvointialueen virkailijoihin.

Opiskelija, tule meille harjoitteluun!

Vaasan Setlementtiyhdistys ottaa joka vuosi useita opiskelijoita työharjoitteluun.

Meillä on harjoittelupaikkoja erityisesti asumisyksiköissämme Kultanummessa ja Hopearannalla, mutta otamme harjoittelijoita myös Perhetyöhön ja Vestikseen.

Kun teet meillä opintoihisi kuuluvan harjoittelun, sinulla on mahdollisuus päästä meille kesätöihin ja tekemään sijaisuuksia.

Kultanummi Ristinummella tarjoaa kodin, ateriat ja tukipalveluja 25 mielenterveyskuntoutujalle. Asukkaat asuvat Kultanummessa omissa asunnoissaan, mutta heillä on mahdollisuus ruokailla samassa rakennuksessa sijaitsevassa ravintolassa ja osallistua Setlementin Kyläkeskuksessa järjestettävään harrastustoimintaan. Kultanummen henkilökunta on paikalla ja asukkaiden tukena joka päivä kello 7-21.

Hoivakoti Hopearanta Kotirannalla on 16 päihteistä sairastuneen muistisairaan koti. Hopearanta on tehostetun palveluasumisen yksikkö eli asukkaat saavat on hoivaa ja huolenpitoa ympäri vuorokauden. Opiskelijat tekevät pääsääntöisesti aamu- ja iltavuoroja, mutta he voivat halutessaan tutustua myös yövuorossa työskentelyyn.

HUOM! Oppilaitoksen harjoittelukoordinaattori jakaa harjoittelupaikat, joten älä lähetä hakemusta suoraan meille, vaan kerro koordinaattorille, että haluaisit päästä työharjoitteluun Vaasan Setlementtiin!

Asumispalvelut. Boendetjänster. Housing services.