Lahjoita

Vaasan Setlementtiyhdistys on voittoa tavoittelematon kansalaisjärjestö. Toimimme vastuullisesti ja teemme hyvää. Olemme uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumattomia. Arvojamme ovat: arvostava kohtaaminen, oikeudenmukaisuus ja rohkeus.

Vaasan Setlementti on mukana vaasalaisten arjessa. Haluamme helpottaa ihmisten arkea ja vähentää yksinäisyyttä. Tarjoamme Vaasan seudulla asuville ihmisille mahdollisuuksia tavata muita ihmisiä kerhoissamme ja erilaisissa tapahtumissa.

Rahankeräysluvalla kerättyjä varoja käytämme sosiaali-, kulttuuri- ja virkistystoiminnan kehittämiseen ja järjestämiseen Vaasan seudulla asuville ihmisille. Varoilla maksetaan Vaasan Setlementin järjestämän harrastus- ja ryhmätoiminnan, niiden ohjelmien, asiantuntijaluentojen ja -vierailujen, retkien, leirien ja muun virkistystoiminnan kustannuksia.

Haluatko Sinäkin tukea Vaasan seudun asukkaiden hyvinvointia? Tue toimintaamme ja tee lahjoitus.

Valitse itsellesi sopivin tapa:

Tee kertalahjoitus

Pankkitilisiirrolla:
Saaja: Vaasan Setlementti
Tilinumero: FI17 6601 0010 8077 82
Viesti: Voit kirjoittaa viestikenttään, jos haluat tukesi kohdistuvan tiettyyn toimintaan tai kohderyhmään, esimerkiksi lapset/perheet/ikäihmiset.

MobilePayllä:
Lyhytnumero (ei puhelinnumero): 59914

Tipauta käteistä keräyslippaaseen.
Lippaat sijaitsevat Setlementtikeskuksessa, Kyläkeskuksessa ja Vestiksessä. Keräyslipas on usein mukana myös järjestämissämme tilaisuuksissa.

Voit tukea meitä myös liittymällä Vaasan Setlementtiyhdistyksen jäseneksi tai tekemällä meillä vapaaehtoistyötä.