Perheiden luovat illat, kuva ryhmästä.

Ohjaaja lapsi- ja perhetyöhön

Vaasan Setlementti etsii ohjaajaa lapsi- ja perhetyöhön.

Vaasan Setlementin perhetyössä tehdään ennaltaehkäisevää perhetyötä avoimissa ja suljetuissa ryhmissä. Ohjaajan työnkuvaan kuuluu Tyttötyön toiminta sekä avoin perhetoiminta.

Tyttötyötä järjestetään monikulttuurisessa työympäristössä Ristinummella. Tyttötyön ryhmät on tarkoitettu Ristinummella asuville 4.-7.-luokkalaisille tytöille ja itsensä moninaisesti kokeville.

Avoin perhetoiminta pitää sisällään perhekahviloita pikkulapsiperheille Ristinummella, Palosaarella ja Gerbyssä.

Ohjaajan työ vaatii kykyä ohjata ja tukea asiakkaita, innostunutta työotetta, muuntautumiskykyä, vahvaa kohtaamisosaamista sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ja työparin kanssa. Ohjaajan työtehtäviin kuuluu ryhmien ohjaaminen, toiminnan suunnittelu ja arviointi sekä yhteistyöverkostojen ylläpito. Työ vaatii organisointikykyä sekä itsenäistä työotetta. Työtehtävät vaativat myös oman auton käyttöä sekä mahdollisuutta työskennellä iltaisin.

Työtehtävä on osa-aikainen (80%) ja toistaiseksi voimassa oleva. Hakijalta vaaditaan lähihoitajan, sosionomin tai näihin rinnastettava koulutus. Liitäthän hakemukseesi suosittelijan. Haastattelut järjestetään viikolla 20. Työsuhde alkaa 12.8.2024.

Vaasan Setlementti on dynaaminen ja tulevaisuuteen suuntautunut vakavarainen monialajärjestö. Meillä työskentelee yli 50 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista sekä eri alojen asiantuntijoita monimuotoisissa työtehtävissä. Toimintamme on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumatonta.

Tervetuloa joukkoomme!

Palkka G22D

Haku päättyy 8.5.2024.

Lähetä hakemuksesi Nooralle: noora.annola@vaasansetlementti.fi.