Yleiset uutiset

Haluatko auttaa meitä?

Otamme vastaan tavaralahjoituksia

Vaasan Setlementti pyytää näin syyskauden alussa tavaralahjoituksia. Järjestämme paljon toimintaa lapsille ja nuorille, joten otamme kiitollisina vastaan esimerkiksi kaikenlaiset askartelutarvikkeet.

Katso oheisista kuvista ”toivomuslistamme”. Olemme listanneet siihen tavaroita, joita erityisesti kaipaamme. Mutta aivan hyvin voit tuoda meille muitakin tavaroita, joista arvelet olevan meidän kerholaisillemme ja asiakkaillemme hyötyä ja iloa.

HUOM. Meille kelpaavat myös käytetyt tavarat, kunhan ne ovat edelleen käyttökelpoisia, ehjiä, puhtaita ja siistejä.

Tähänkin löytyy listalta poikkeus: rikkinäiset vanhat lasten kumisaappaat ja kynttilänjämät otetaan myös vastaan!

Meillä on rahankeräyslupa

Vaasan Setlementtiyhdistyksellä on Rahankeräyslupa RA/2023/342, joten meille voi lahjoittaa myös rahaa, jos kokee sen itselleen helpommaksi tavaksi auttaa. Rahoilla voimme ostaa esimerkiksi soittimia.

Rahalahjoituksen voi antaa varainhankintaan tarkoitetulle tilillemme FI17 6601 0010 8077 82. Viestikenttään voi halutessaan kirjoittaa, jos haluaa ohjata rahat erityisesti jotakin tiettyä tarkoitusta varten.

Jätä lahjoituksesi Kyläkeskukseen, Vestikseen tai Setlementtikeskukseen

Otamme tavaralahjoituksia vastaan seuraavan kahden viikon aikana tiettyinä aikoina:

Lauantaina 3.9. Kyläkeskuksessa Ristinummella kello 12-15.

Setlementti Vestikseen Gerbyhyn voi viedä tavaroita 28.8.-8.9. kello 9-15, arkipäivisin, ei viikonloppuisin.

Setlementtikeskuksessa Palosaarella Anne Kytölä ottaa lahjoituksia vastaan maanantaina 28.8. ja tiistaina 29.8. kello 9-15 välillä.

Tavaraa voi tuoda muinakin aikoina, mutta asiasta kannattaa sopia etukäteen Päivin, Camillan tai Annen kanssa. Yhteystiedot löydät mainoksesta!

Kiitos tuestasi!