Kyläkeskus ja Kultanummi

Kyläkeskus ja Kultanummi

Kyläkeskus ja mielenterveyskuntoutujien asumisyksikkö Kultanummi sijaitsevat samassa rakennuksessa Ristinummella. Talo valmistui Vanhan Vaasankadun ja Kappelinmäentien risteykseen keväällä 2000.

Talossa on mielenterveyskuntoutujille 20 erillistä asuntoa ja yksi 5 asukkaan yhteinen ryhmäkoti. Ryhmäkodissa jokaisella asukkaalla on oma huone, mutta heillä on yhteinen keittiö ja olohuone.

Kultanummi tukee mielenterveyskuntoutujien mahdollisimman itsenäistä elämää. Talon henkilökunta on kuitenkin asukkaiden apuna ja tukena, ja asukkaille valmistetaan esimerkiksi ateriat talon keittiössä. Tukipalveluja on tarjolla joka päivä kello 7-21.

Kyläkeskus on avoin kaikille

Samassa talossa toimii myös Kyläkeskus, kaikkien ristinummelaisten yhteinen olohuone. Kyläkeskuksessa toimii erilaisia harrastuskerhoja. Kyläkeskus järjestää myös erilaisia tapahtumia ja retkiä.

Kyläkeskuksen & Kultanummen lounasruokala on avoinna (toimintakauden aikana) kaikille ruokailijoille arkisin kello 11-13. Kyläkeskuksen kahvilaan voi poiketa kahville joka arkipäivä kello 10-12. Tervetuloa!

Lounasruokala

Keittiömme tarjoaa monipuolista lounasruokaa arkipäivisin kodikkaassa ympäristössä.

Lounasruokala on avoinna arkisin ma-pe klo 11-13. Avaamme korona- ja kesätauon jälkeen maanantaina 10.8.