Yleiset uutiset

Sukututkimusta Setlementissä

Uusi ryhmä Vaasan Setlementissä syksyllä 2024

Aloitetaan sukututkimus!

Miten päästä alkuun? Mistä lähteistä etsin tietoa?

Tule etsimään sukujuuriasi yhdessä muiden sukututkimuksesta kiinnostuneiden kanssa. Tutustumme mm. internetissä oleviin erilaisiin lähteisiin ja niiden käyttöön. Ryhmänvetäjänä toimii Setlementin työntekijä Anne Kytölä, joka tutkii omia sukujuuriaan Satakunnassa ja Karjalassa.

Ryhmä kokoontuu kerran viikossa tiistaisin kello 13-15 (ei 17.9. eikä 15.10.) Vaasan Setlementtikeskuksessa, Huvilakatu 1. Ensimmäinen tapaaminen on 3.9.2024. Ota mukaan kannettava tietokone tai tabletti hakujen tekemistä varten sekä muistiinpanovälineet.

Ilmoittaudu mukaan 30.8. mennessä lähettämällä sähköpostia ryhmänvetäjälle: etunimi.sukunimi@vaasansetlementti.fi.