Ovikyltti Vaasan Setlementtikeskuksen ulko-ovella.
Yleiset uutiset

Setlementtikeskuksen ryhmät ja kerhot

Harrastuskerhot lomailevat kesällä, mutta kesäkuussa on vielä toimintaa lapsiperheille. Lue lisää kesäkuun ohjelmasta.

Harrastuskerhojen toiminta alkaa syksyllä viikolla 36 (2.9.-6.9.). Pelikerho Fortuna aloittaa pelit jo perjantaina 23.8. kello 12-15.

Syksy tuo Setlementtikeskukseen ainakin yhden uuden ryhmän: Aloitetaan sukututkimus -ryhmä käynnistyy tiistaina 3.9., ja kokoontuu kerran viikossa tiistaisin kello 13-15. Ryhmä on maksuton. Ilmoittaudu mukaan: anne.kytola@vaasansetlementti.fi.

Harrastajamaalarit-ryhmä palaa tauon jälkeen Setlementtikeskukseen. Ryhmä kokoontuu joka toinen maanantai kello 16.15-18 Setlementtikeskuksen askarteluhuoneessa. Ensimmäinen kokoontuminen on 16.9. Jokainen voi ryhmässä harrastaa mitä kuvataiteen lajia haluaa: esim. akvarelli-/akryylimaalausta, piirtämistä. Ryhmän kiinnostuksen mukaan voimme opetella yhdessä erilaisia maalaustekniikoita. Ryhmä on maksuton. Omat paperit ja välineet mukaan. Ilmoittaudu mukaan: anne.kytola@vaasansetlementti.fi.