Yleiset uutiset

Uusi ryhmä senioreille

Vaasan Setlementti laajentaa ikäihmisille suunnattuja palvelujaan käynnistämällä seniorikahvilatoiminnan Ristinummella. Ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa Setlementin Kyläkeskuksessa, Vanhan Vaasan katu 8. Ensimmäinen seniorikahvila on torstaina 18.1. kello 9-11.

Vaasan Setlementillä on ennestään vastaavaa toimintaa Gerbyssä. Gerbyn senioriryhmä kokoontuu kerran viikossa Vestiksessä, osoitteessa Isokyläntie 20, maanantaisin kello 10-12. Kevätkauden ensimmäisellä kerralla 15.1 vaihdetaan kuulumisia ja suunnitellaan kevään toimintaa. Ohjelmassa on myös tuolijumppaa.

Setlementtikeskuksessa Palosaarella, osoitteessa Huvilakatu 1, on perjantaisin kello 10.30-11 erityisesti ikäihmisille sopiva jumpparyhmä. Seniorit voivat osallistua myös kaikkiin aikuisten maksuttomiin harrastuskerhoihin Setlementtikeskuksessa. Tarjolla on mm. akvarellimaalausta, yhteislaulua, luovaa kirjoittamista ja käsitöitä.

Setlementin ohjaajat järjestävät senioreille ohjelmaa myös Vähänkyrön Senioriolkkarissa kerran kuukaudessa. Senioriolkkari on Vähäkyrö-talossa joka torstai kello 13-15. Setlementti on olkkarissa 18.1., 22.2., 28.3. ja 25.5.