Yleiset uutiset

Syyslomaohjelmaa lapsille ja perheille

Vaasan Setlementti järjestää ohjelmaa lapsille ja koko perheelle syyslomaviikolla

Luento äidin hyvinvoinnista synnytyksen jälkeen maanantaina 16.10. kello 10-13

Fysioterapeutti, seksuaalineuvoja Minna-Sisko Koivumäki vierailee maanantaina 16.10. kello 10 Vaasan Setlementin vauvaryhmässä Setlementtikeskuksessa kertomassa, miten lantionpohja ja keskivartalo palautuvat synnytyksen jälkeen ja miten äiti voi harjoittelulla edistää palautumista. Setlementin vauvaryhmä on tarkoitettu alle 1-vuotiaille vauvoille ja heidän vanhemmilleen. Ryhmä kokoontuu maanantaisin kello 10-12 Palosaarella Setlementtikeskuksessa, Huvilakatu 1. Ryhmä on kaikille avoin ja maksuton. Kahviosta voi ostaa käteisellä pientä syötävää.

Taidepaja koululaisille maanantaina 16.10. kello 10-13

Vaasan Setlementti järjestää syyslomaviikon maanantaina 16.10. kello 10-13 taidepajan osoitteessa Kappelinmäentie 7 C 24. Setlementin ohjaajat Anniina, Jenni ja Sirkka tekevät lasten ja nuorten kanssa taidetta erilaisilla taidetyöskentelyn menetelmillä. Päivä on maksuton ja siihen sisältyy lounas. Mukaan mahtuu 10 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittautumiset Anniinalle 040 544 977.

Koko perheen taidemetsäretki tiistaina 17.10. kello 10-12

Kaikille avoin ja maksuton koko perheen tapahtuma Edvininpolulla. Lähdetään retkelle kello 10 Asevelikylän puolelta. Reitin pituus on noin 2 km.
Retkellä värisuunnistetaan, tutustutaan Edvin Hevonkosken töihin ja hypitään ehkä lätäköihinkin. Retki huipentuu yhteiseen eväshetkeen Korsukylässä. Vaasan Setlementti tarjoaa makkarat ja pillimehut sadalle ensimmäiselle, mutta retkelle voi ottaa myös omia eväitä.
Retki sopii kaikenikäisille lapsille perheineen. Huoltajan on oltava mukana retkellä. Varusteet ja pukeutuminen sään mukaan.
Ilmoittaudu mukaan viimeistään perjantaina 13.10. taimitarha@vaasansetlementti.fi.
Retki on osa Lätäkköä, Vaasan kaupungin lasten kulttuuriviikkoja.

Koko perheen bingo- ja vohveli-ilta keskiviikkona 18.10. kello 16-19 Setlementtikeskuksessa

Koko perheen bingo- ja vohveli-ilta keskiviikkona 18.10. kello 16-19 Setlementtikeskuksessa Palosaarella, Huvilakatu 1. Ohjelmassa bingoa kello 17.30 alkaen, askartelua, vapaata leikkiä ja seurustelua. Mahdollisuus ostaa vohveleita 1 e/kpl.

Koko perheen syyskarkelot Vestiksessä keskiviikkona 18.10. kello 9.30-12

Temppurata, askartelua, luontotaidetehtävä ulkona, vapaata leikkiä, kahvila.

Koko perheen syyskarkelot Vestiksessä torstaina 19.10. kello 9-12

Satutuokio kello 10, temppurata, valokuvasuunnistusta ja askartelua torstaina 19.10. kello 9-12 Vaasan Setlementin Vestiksessä, Isokyläntie 20, koko perheen syystapahtumassa. Kahvila on auki, ja Vestiksessä on mahdollisuus etukäteen ilmoittautumalla syödä myös lounasta. Ilmoittautumiset numeroon 040 637 7370.

Leffailta 6.-9.-luokkalaisille Vestiksessä torstaina 19.10. kello 17-19

Vaasan Setlementti järjestää 6.-9.-luokkalaisille leffaillan Vestiksessä, Isokyläntie 20, torstaina 19.10. kello 17-19. Ilmoittaudu mukaan viimeistään maanantaina 16.10. ellen.backman@vaasansetlementti.fi. Mukaan mahtuu 16 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.