Yleiset uutiset

Armas-festivaali Setlementissä

Sunnuntaina 1.10. käynnistyy ikäihmisten valtakunnallinen Armas-festivaali. Vaasassa järjestetään kahden viikon ajan monenlaista ohjelmaa seniori-ikäisille.

Vaasan Setlementtikeskuksessa on torstaina 5.10. kello 15-16 kaikille avoin Yhteislaulutilaisuus. Laulattajina toimivat Setlementin laulukerholaiset, Setlerit. Tervetuloa laulamaan mukavia lauluja heidän kanssaan. Setlementti tarjoaa kahvit.

Kaikki kerhomme ovat muutenkin avoimia, mutta toivotamme sinut Armas-festivaalien aikaan erityisen tervetulleeksi tutustumaan ja löytämään itsesi mahdollisesti uusi harrastus ja uusia tuttavia Setlementistä. Meillä on mm. akvarellimaalausta, käsitöitä, luovaa kirjoittamista, esimerkiksi oman elämän tapahtumien muistiin kirjoittamista. Voit tulla myös jumppaamaan, juttelemaan toisten kanssa tai vaikka pelaamaan korttipelejä. Meillä tehdään myös käsitöitä ja helmikoruja, maalataan posliinia ja onpa meillä oma yhtyekin, pelimannimusiikkia soittava Siltapelimannit!Ihanat Seniorinörttimme Seija, Bengt ja Anne auttavat ikäihmisiä digipulmissa.

Tässä edellä oli esimerkkejä Palosaarella sijaitsevan Setlementtikeskuksen tarjonnasta. Lisäksi meillä on toimintaa Gerbyssä ja Ristinummella. Torstaina 12.10. kello 13-15 Vaasan Setlementti järjestää ohjelmaa Vähänkyrön senioriolkkarissa. Pohdimme sitä, saako ikäihminen unelmoida ja teemme itsellemme oman unelmakartan.

TERVETULOA!

P.S. Tiistaina 3.10. kello 10-17 Setlementtikeskuksessa on perinteinen, suosittu Kierrätyspäivä!

#armasfestivaali#vaasansetlementti#kulttuuria