Yleiset uutiset

Kesäretki Jannen Saluunaan

Vaasan Setlementtikeskuksen kerholaisten perinteinen kevätretki suuntautui tänä vuonna merille! Aikaisempina vuosina olemme hypänneet kevätkauden päätteeksi bussiin, joka on vienyt meidät sokkoretkelle. Määränpään ovat tienneet vain retken suunnitellut Setlementin toimistopäällikkö Pauliina ja ehkäpä myös retkeläisiä kuljettanut bussinkuljettaja.

Tänä vuonna veimme kerholaiset maanantaina 12. kesäkuuta Vaasan Saaristoon, Jannen Saluunaan Kuusisaareen, m/s Tiiralla. Perillä nautittiin Saluunan tunnettua lohisoppaa ja kahvit, hierottiin aivonystyröitä leikkimielisellä tietokilpailulla, pelattiin mölkkyä, laulettiin yhteislauluja, juteltiin ja naurettiin.

Aurinkokin helli meitä koko päivän, joten retkipäivästä sukeutui varsin onnistunut!

Artikkelikuvan kuvakoosteen kuvat on ottanut kerholaisemme Leena Hiltunen. Muut kuvat Setlementin viestintäpäällikkö Anne Kytölä.

Minä vuonna Suomessa tuli turvavyöpakko myös takapenkeille?
Laulukerholaisten johdolla laulettiin yhteislauluja.
Matka Kuusisaareen ja takaisin taittui m/s Tiiralla, Rasmuksen ja Mikaelin kyydissä.