Opiskelija, tule Vaasan Setlementtiin

tekemään työtä, jolla on MERKITYSTÄ

Vaasan Setlementtiyhdistys ottaa joka vuosi useita opiskelijoita työharjoitteluun. Tarvitsemme myös kesätyöntekijöitä sekä sijaisia ympäri vuoden. Otamme opiskelijoita perhetyöhön, Vestikseen ja asumisyksikköihimme Ristinummella ja Kotirannalla.

Kultanummi Ristinummella tarjoaa kodin, ateriat ja tukipalveluja 25 mielenterveyskuntoutujalle. Asukkaat asuvat Kultanummessa omissa asunnoissaan, mutta heillä on mahdollisuus ruokailla samassa rakennuksessa sijaitsevassa ravintolassa ja osallistua Setlementin Kyläkeskuksessa järjestettävään harrastustoimintaan. Kultanummen henkilökunta on paikalla ja asukkaiden tukena joka päivä kello 7-21. Kultanummi sijaitsee osoitteessa Vanhan Vaasan katu 8.

Hoivakoti Hopearanta Kotirannalla on 16 päihteistä sairastuneen muistisairaan koti. Hopearanta on tehostetun palveluasumisen yksikkö eli asukkaat saavat on hoivaa ja huolenpitoa ympäri vuorokauden. Opiskelijat tekevät pääsääntöisesti aamu- ja iltavuoroja, mutta he voivat halutessaan tutustua myös yövuorossa työskentelyyn. Hopearanta sijaitsee osoitteessa Voikukkakuja 4.

Haluatko kysyä lisää? Lähetä sähköpostia:

kultanummi@vaasansetlementti.fi

hopearanta@vaasansetlementti.fi

camilla.ekberg@vaasansetlementti.fi (Vestis)

noora.annola@vaasansetlementti.fi (Perhetyö)