Yleiset uutiset

Infotilaisuus Kyläkeskuksen viljelylaatikoista

Haluaisitko kokeilla kasvisten, yrttien tai kukkien viljelemistä viljelylaatikossa? Ristinummelle Kyläkeskus Kultanummen pihaan perustettiin keväällä 2022 monikulttuurinen viljelylaatikkopuutarha, ja puutarhaan etsitään nyt viljelijöitä kaudelle 2023.

Mukaan ovat tervetulleita myös aloittelevat viherpeukalot, sillä viljelyn tueksi järjestetään viljelykoulutusta. Viljelylaatikon varaaminen ja koulutuksiin osallistuminen on ilmaista, mutta viljelijät hankkivat itse siemenet ja taimet.

Tule kuulemaan lisää toiminnasta puutarhan infotilaisuuteen Kyläkeskus Kultanummeen tiistaina 25.4. klo 17-19.

Jos et pääse infotilaisuuteen, mutta haluaisit ilmoittautua viljelijäksi, ota yhteyttä:

Päivi Vauto

paivi.vauto@vaasansetlementti.fi

Puh. 044 332 1039.