Yleiset uutiset

Digiapua senioreille

Setlementtikeskuksessa on tarjolla digiapua senioreille keväällä 2023 joka toinen perjantai kello 12-14. Seniorinörtit tulevat paikalle, jos apua tarvitaan: 24.2., 10.3., 24.3., 14.4., 28.4., 12.5. ja 26.5.

Digiapuun pitää ilmoittautua (joka kerralle erikseen) etukäteen, ja ryhmään mahtuu max 4-5 henkilöä/kerta. Ilmoittautumiset Annelle numeroon 040 621 1737 tai sähköpostitse anne.kytola@vaasansetlementti.fi.

Haluatko auttaa ikäihmisiä digipulmissa?

Vapaaehtoistyötä tekevien digitutoreidemme, ”Seniorinörttiemme”, joukko pieneni vuodenvaihteessa, kun Ilkka ja Henny muuttivat Etelä-Suomeen. Bengt, Seija ja Anne kaipaavatkin lisää tutoreita joukkoonsa, jotta mahdollisimman moni ikäihminen saisi apua.

Jos olet kiinnostunut auttamaan senioreita älypuhelimien, tablettien ja kannettavien tietokoneiden kanssa eteen tulevissa ongelmissa, ota yhteyttä Anneen: anne.kytola@vaasansetlementti tai 040 621 1737.

Sinun ei tarvitse tietää ”kaikkea” tekniikasta voidaksesi auttaa muita. Riittää, kun olet kiinnostunut ottamaan asioista selvää.