Yleiset uutiset

Mahtava konsertti, kiitos, kiitos, kiitos!

Vaasan Setlementtiyhdistyksen toiminnanjohtaja Kirsi Ikäheimonen sai torstaiaamuna yllättävän ja erittäin mieluisan soiton Jenni Vartiaiselta!

Jenni Vartiainen oli tulossa perjantai-iltana Vaasaan konsertoimaan yhdessä Kaija K:n, Vesalan ja Ellinooran kanssa ja artistit halusivat ilahduttaa Vaasan Setlementin asiakkaita, kerholaisia ja vapaaehtoistyöntekijöitä lahjoittamalla lippuja Mestarit-konserttiin.

Osa lipuista jaettiin arpomalla: arvontaan pääsi mukaan Facebookissa kommentoimalla mm. Vestiksen ja Taimitarhan päivitystä ja kertomalla, mikä Setlementin toiminnassa on parasta. Kommentoivat kiittivät mm. monipuolista toimintaa ja ohjelmaa eri-ikäisille, ammattitaitoista ja iloista henkilökuntaa sekä lämmintä tunnelmaa.

Konsertissa mukana olleet lähettivät kiitoksia Jennille ja muille mestareille. Alla muutama poiminta kiitoksista ja illan aikana otetuista kuvista:

”Kiitos kovasti lipuista!”

”Mahtava ilta, kiitoksia lipuista!”

”Suuri kiitos lipuista!”

”Olen superkiitollinen, kiitos, kiitos, kiitos!