Yleiset uutiset

Tule Taidetreffeille 4.11. kello 13

Ilmoittaudu Vaasan Setlementin Taidetreffeille Pohjanmaan museoon perjantaina 4.11. kello 13. Menemme katsomaan museossa samana päivänä avautuvan valokuvanäyttelyn We have a dream – rohkeudesta, ihmisyydestä ja ihmisen oikeuksista.

Taidetreffien kerhonvetäjänä toimii Anneli Ketonen.

Ilmoittaudu treffeille viimeistään torstaina 3.11. kello 14 numeroon 040 621 1737 tai anne.kytola@vaasansetlementti.fi. Voit myös kirjoittaa nimesi Setlementtikeskuksen eteisaulan pöydällä olevaan listaan.

Oheisen kuvan esittelyteksti on lyhennetty versio Pohjanmaan museon näyttelyn tiedotteesta.

HUOM: Tällä kertaa Taidetreffeillä ei ole museon opasta, koska opastusta ei ollut mahdollista saada heti näyttelyn avautumispäivänä.

Malala Yousafzai, 2016. Kuva: Albert Wiking.