Yleiset uutiset

Elämäntaidetyöpajassa syntyi upeita taideteoksia

Vaasan Setlementtikeskuksessa järjestettiin lauantaina 15.10. Elämäntaidetyöpaja, jonne oli ilmoittautunut seitsemän naista. Kaikilla oli into maalata ja luoda taidetta, mutta mielessä kyti epäilys omista taidoista.

Ohjaaja Marja Nivala tyynnytteli ja vakuutti osallistujille jokaisen osaavan. Useita Elämäntaidekursseja vetänyt ohjaaja tiesi kokemuksesta, että muutaman tunnin päästä työpajassa on syntynyt upeita taideteoksia.

”Jokainen meistä on luova”, Marja kannusti naisia.

Oman luovuuden lähteille hakeuduttiin Marjan ohjaamien harjoitusten avulla. Päivään kuului keskusteluja, kirjoittamista, kehollisia harjoituksia ja oman taideteoksen luomista paperille erilaisilla väreillä.

Kotiin lähti muutaman tunnin kuluttua innostuneita ja tyytyväisiä naisia.

Maalaamista ja taiteen tekemistä toivottiin myös lisää, joten päätimme perustaa Setlementtikeskukseen oman ”elämäntaiteilijoiden” lauantairyhmän. Ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa Setlementtikeskukseen maalaamaan yhdessä. Tarkoitus on maalata ja piirtää yhdessä rennolla otteella. Ryhmässä ei opeteta maalaamista.

Ensimmäinen kokoontuminen on lauantaina 12.11. kello 12-15. Mukaan mahtuu max 10 henkilöä. Tiedustelut ja ilmoittautumiset: anne.kytola@vaasansetlementti.fi, 040 621 1737.