Ihmisiä Setlementin teltalla Taiteiden yönä 11.8.2022.
Yleiset uutiset

”Teette hyvää työtä”

Näin kiitti eräs teltallamme Taiteiden yössä poikennut kulkija. Saimme myös kaksi sydäntä, neljä hymynaamaa, yhden Jeen, yhden kiitoksen ja vielä yhden auringonkuvan, kun Taiteiden yön kulkijat saivat jättää meille terveisiä osallistuessaan arvontaan.

Arpalipukkeita täytettiin ja palautettiin kaikkiaan 160 kappaletta. 24 kävijää laittoi rastin ruutuun eli tilasi sähköpostiinsa 3-4 kertaa vuodessa ilmestyvän uutiskirjeemme. Heille lähtee postia syyskuussa.

Seitsemälle onnekkaalle osui arvonnassa palkinto, ja voittajiin on jo otettu yhteyttä palkinnon lunastamiseksi.

Jos sinäkin haluat saada meiltä sähköpostiisi uutisia Setlementistä 3-4 kertaa vuodessa, laita viestiä Anne Kytölälle: etunimi.sukunimi@vaasansetlementti.fi. Uutiskirjeen voi myös perua lähettämällä siitä viestin samaan osoitteeseen.