Hiusten letitystä Taiteiden yössä Setlementin teltalla.
Yleiset uutiset

KIITOS kaikille Taiteiden yönä teltallamme vierailleille

Meillä oli teltalla arvonta, jossa oli palkintona perhelippu Tropiclandiaan, herkkukori, Dermosil-tuotepaketti, lounaslippu Vestikseen, Setlementtikeskukseen ja Kyläkeskukseen sekä Setlementtiliiton värityskirja.

Palkinnot on arvottu, ja olemme ilmoittaneet kaikille, joita onnetar suosi arvonnassa.

Tervetuloa mukaan Setlementin toimintaan. Lapsiperheille tarkoitetut ryhmät ovat jo aloittaneet, Kyläkeskuksessa on myös toimintaa jo elokuussa, mutta Setlementtikeskuksen harrastuskerhot aloittavat syyskuun alussa.

Maanantaina 22.8. Setlementtikeskuksessa on kaksi yleisötilaisuutta kello 13-14 ja 17-18, jossa kerromme, mitä harrastusmahdollisuuksia Setlementti tarjoaa ja mitä kaikkea Vaasan Setlementti tekee Vaasan seudulla. Tervetuloa!