Yleiset uutiset

Kerhot tauolle

EDIT 19.1.2022

Pohjanmaan koronakoordinaatioryhmän suositusten mukaisesti aikuisten harrastuskerhot ovat tauolla tämänhetkisen tiedon mukaan 6.2. asti.

Vaasan Setlementtiyhdistys on päättänyt noudattaa hallituksen esitystä, jonka mukaan mm. aikuisten harrastustoiminta keskeytetään. Tavoitteena on hillitä koronaviruksen leviämistä.

Päätös tarkoittaa sitä, että kaikki Vaasan Setlementin aikuisille tarkoitetut harrastuskerhot Setlementtikeskuksessa Palosaarella ja Kyläkeskuksessa Ristinummella ovat tauolla toistaiseksi. Päätöksellä haluamme omalta osaltamme estää koronaviruksen leviämisen turvata kerholaistemme turvallisuuden.

Myös lasten ja perheiden kaikille avoimet ryhmät ovat toistaiseksi tauolla. Eli Taimitarhan, Vestiksen sekä Tyttö- ja Poikatyön ryhmät eivät toistaiseksi kokoonnu. Arkipaja ja koululaisten Eftis Gerbyssä toimivat normaalisti.

Lounasravintola Setlementtikeskuksessa on ainakin toistaiseksi auki normaalisti ma-pe 11-13. Kyläkeskus sen sijaan on kiinni tammikuun loppuun asti eikä siellä ole mahdollista syödä lounasta muilla kuin Kultanummen asukkailla.

Seuraa viestintäämme kotisivuilla ja Facebookissa. Seuraamme tilanteen kehittymistä ja tiedotamme muutoksista heti kun niitä tulee.