Joulupostia ikäihmisille -kampanjan kiitoskuva.
Yleiset uutiset

110 000 kertaa jouluiloa ikäihmisille

Setlementtikeskuksen laatikkoon jätettiin 115 joulukorttia

Suomen iloisin ja suurin joulukorttikampanja, Joulupostia ikäihmisille, keräsi tänä vuonna peräti 110 000 joulukorttia! Kampanja järjestettiin nyt yhdeksättä kertaa ja toisen kerran maanlaajuisesti.

Vaasassa keräyslaatikoihin jätettiin yhteensä 1 383 joulukorttia. Setlementtikeskuksen aulassa olleeseen punaiseen laatikkoon pudotettiin määräaikaan mennessä 115 korttia! Suuret kiitokset kaikille teille, jotka osallistuitte ja välititte!

Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot järjesti yhteistyökumppaneineen Joulupostia ikäihmisille -kampanjn 8.11.-7.12. Kortteja kerättiin 113 paikkakunnalla. Joulupostia ikäihmisille -kampanjan yhteistyökumppaneita olivat 113 paikkakunnan lisäksi Kuntaliitto, Kansalaisopistojen liitto, Kansalaisareena ja Suomen 4H-liitto.

Kampanjassa kerättiin joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille. Vaasassa kerätyt joulukortit jaetaan Vaasan kaupungin kotipalvelun kautta vaasalaisille ikäihmisille, erityisesti sellaisille, joilla ei ole lähiomaisia Vaasassa.