Yleiset uutiset

Nuori, osallistu tutkimukseen!

NUORI, tule kertomaan, mitä hyvä elämä merkitsee sinulle!

Vaasan Setlementti on mukana tutkimuksessa, jossa kartoitetaan 20-29-vuotiaiden nuorten ajatuksia hyvästä elämästä. Tutkimuksen toteuttaa E2 Tutkimus.

Tutkimusta ja haastatteluja tehdään useilla paikkakunnilla. Nyt tutkijat etsivät ryhmähaastatteluihin nuoria aikuisia Vaasasta. Tule keskustelemaan siitä, mikä tekee elämästä hyvää, mikä antaa voimaa tai pelottaa, ja miten korona on vaikuttanut nuorten elämään.

Haluaisitko juuri SINÄ kertoa, mitä ajattelet? Jokainen näkemys on arvokas, ja tutkijat pitävät huolen siitä, että tutkimuksesta saatu tieto välittyy eteenpäin. Olisi hienoa, jos voisit auttaa tutkijoita osallistumalla tutkimukseen.

Ryhmähaastattelut toteutetaan Vaasassa viikkojen 48 ja 49 aikana. Rennossa 1,5 tunnin tilaisuudessa nuoret keskustelevat tutkimuksen aihepiireistä 5–8 hengen ryhmissä. E2 Tutkimuksen asiantuntijat ohjaavat keskustelua.

Osallistujana saat 15 euron arvoisen lahjakortin päivittäistavarakauppaan. Aineistoa käytetään ainoastaan tutkimustarkoitukseen ja haastateltavien henkilöllisyys suojataan.

Vaasassa on tarkoitus koota kolme erilaista ryhmää: korkeakoulutaustaisten nuorten ryhmä, ammattikoulutaustaisten nuorten ryhmä ja kolmantena ryhmä, jossa on nuoria, jotka eivät tällä hetkellä ole ansiotyön eivätkä opintojen piirissä. Ryhmähaastattelut tehdään erikseen suomen- ja ruotsinkielisille.

Tule sinäkin mukaan! Voit ilmoittautua suoraan E2 Tutkimuksen tutkimusassistentille, jonka yhteystiedot ovat oheisessa kuvassa. Tai ilmoittaudu Vaasan Setlementtiin: anne.kytola@vaasansetlementti.fi, 040 621 1737.