Vaasan Setlementti on mukana Asunnottomien yössä. 17.10.2021. Meille voi lahjoittaa lämmintä eli sukkia, pipoja, kaulahuiveja jaettavaksi eteenpäin.
Yleiset uutiset

Lahjoita lämmintä Asunnottomien yöhön

Vaasan Setlementti on mukana sunnuntaina 17.10. vietettävässä valtakunnallisessa Asunnottomien yön tapahtumassa Vaasan torilla. Sinäkin voit osallistua lahjoittamalla meille villasukkia, lapasia, pipoja, kaulahuiveja, jotka sitten jaamme tapahtumassa.

Puhtaita ja ehjiä lahjoituksia voi tuoda toimipisteisiimme: Ristinummella Kyläkeskukseen arkipäivisin kello 10-14 ja Palosaarella Setlementtikeskukseen Huvilakadulla arkipäivisin kello 9-13. Molemmissa paikoissa on valmiina pahvilaatikko, johon voit jättää lahjoituksesi.

Voit lahjoittaa myös villalankoja, niin käsityökerholaisemme voivat neuloa niistä sukkia ja muuta lämmintä. Olemme jo saaneetkin jonkin verran lankalahjoituksia – kiitos niistä!

Voit tulla itsekin mukaan neulomaan. Meillä alkaa Setlementtikeskuksessa maanantaina 6.9. kello 17 uusi käsityöryhmä, jonne ovat tervetulleita aivan vasta-alkajatkin. Torstaisin meillä on käsityökerho sekä Setlementtikeskuksessa että Kyläkeskuksessa.

Tervetuloa! Ja kiitos jo etukäteen lahjastasi!