Yleiset uutiset

Vaasan Setlementillä vahva edustus Setlementtiliiton työryhmissä

Vaasan Setlementtiyhdistyksellä on vahva edustus Suomen Setlementtiliiton työryhmissä vuosina 2021-2022.

Lapsi- ja nuorisotyön työryhmässä vaikuttavat Vaasan Setlementin toiminnanjohtaja Kirsi Ikäheimonen ja perhetyön vastaava ohjaaja Noora Annola. Kirsi Ikäheimonen toimii työryhmän puheenjohtajana. Hän on myös Suomen Setlementtiliiton liittohallituksen jäsen.

Työryhmän muut jäsenet ovat: Heljä Pitkänen ja Regina Järg-Tärno Setlementtiliitto, Eekku Aromaa Kalliolan Setlementti, Minna Leponiemi Setlementti Tampere, Virve Mikkonen Joensuun Setlementti, Jussi Niemenmaa Luotolan Nuoret, Kari Ollila Loisto Setlementti, Mira Pallari Rovalan Nuoret, Pauliina Sairanen Linnalan Setlementti.

Viestintä- ja vaikuttamistyöryhmässä on Vaasan Setlementistä Anne Kytölä. Muut jäsenet ovat: Eija Teerineva (pj.) Setlementti Puijola, Jussi Varjo Jyränkölän Setlementti, Maija Ricks Ahjolan Setlementti, Noora Dahmane Vuolle Setlementti, Pauliina Sneck Loisto Setlementti, Pentti Lemmetyinen Suomen Setlementtiliitto, Sami Tanskanen Joensuun Setlementti, Satu Mehtälä Setlementtiliiton hallituksen puheenjohtaja, Terhi Leiniö Kalliolan Setlementti.

Viestintä- ja vaikuttamistyöryhmä on uusi. Sen tarkoituksena on vahvistaa setlementtiliikettä yhteiskunnallisena toimijana. Työryhmässä pyritään löytämään yhteistä yhteiskunnallista näkemystä, jonka avulla Setlementtiliitto vahvistaa yhteiskunnallista vaikuttavuuttaan.

Suomen Setlementtiliiton muut työryhmät Lapsi- ja nuorisotyön sekä Viestintä- ja vaikuttamistyöryhmän lisäksi ovat Opinto- ja kulttuuritoiminta- sekä Taloustyöryhmä.