Taimitarha

 

Taimitarha-toiminta käynnistyi vuonna 2003 nuorten äitien ja yksinhuoltajaäitien tukemistyöksi. Tänä päivänä toiminnassa on erilaisia kaikille avoimia ja maksuttomia vanhempi-lapsi-ryhmiä. Ryhmiä on tarjolla jo raskausaikana.

Taimitarhan ryhmät kokoontuvat eri puolilla kaupunkia: Gerbyssä, Ristinummella ja Palosaarella. Setlementtikeskuksessa toimii kaikille avoin perhekahvila. Ryhmät kokoontuvat kerran viikossa kahden tunnin ajan, jotkut ryhmät harvemmin.

Työn tavoitteena on tukea vanhempia uudessa elämäntilanteessa. Tavoitteena on tukea vanhemmuutta, arjessa jaksamista ja luoda mahdollisuuksia vertaistukeen, sekä kanssakäymiseen muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Myös lapsille tarjoutuu tilaisuus saman ikäiseen seuraan. Taimitarha-toiminnan tavoite on tukea koko perhettä ja tehdä lapsiperheen arjesta helpompaa. Tässä työssä auttavat Taimitarhan ohjaajat, vertaistuki ja ryhmissä vierailevat asiantuntijat.

Nuorten Äitien ryhmä ei kokoonnu toistaiseksi, mutta jos haluaisit osallistua tällaiseen ryhmään, ota yhteyttä! Kun osallistujia on riittävästi, ryhmä voi aloittaa taas toimintansa.

Toimintaa rahoittaa Evald ja Hilda Nissin säätiö.

Tervetuloa ryhmiin!

 

 

 

 

 

Lisätietoa Taimitarhan vanhempi-lapsi-ryhmistä:

”https://www.vaasansetlementti.fi/tietoa-vaasan-setlementtiyhdistyksesta/taimitarha/perhekahvila/”>Perhekahvila Palosaari

 
 
 

Yhteystiedot

Taimitarhan ohjaaja Tuija Staaf

puh: 050 492 5476

taimitarha@vaasansetlementti.fi

 

Perhetyön vastaava ohjaaja Noora Annola

puh: 050 321 4873

noora.annola@vaasansetlementti.fi