Rahoittajat ja kumppanit. Vaasan Setlementti tekee yhteistyötä monien tahojen kanssa. Listassa on muutamia tärkeimpiä toimintamme rahoittajia. Financiers and partners.
Yleiset uutiset

Taimitarhan viikko-ohjelma

Hei kaikki äidit, isät ja lapset!

Tervetuloa Vaasan Setlementin Taimitarhan ryhmiin!

Taimitarhan toiminta on kaikille avointa ja maksutonta kohtaamispaikkatoimintaa.

Maanantai 4.12.
Vanhempi-vauvaryhmä klo 10-12
Setlementtikeskus – Palosaari – Huvilakatu 1

Vanhempi-vauvaryhmä on avoin kohtaamispaikka alle 1-vuotiaille vanhempineen. Ryhmässä vauvat saavat leikkiä ja aikuisilla on mahdollisuus rupatella kahvikupin äärellä samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Tarjolla kahvia ja kastamista (käteismaksu). Lisäksi Setlementtikeskuksessa tarjolla kotilounasta klo 10.45-13.15. Lounaan voi nauttia kerhotiloissa vauvojen samalla leikkiessä. Ohjelmassa joulukorttiaskartelua.

Torstai 7.12.
Baby Shower-ilta klo 17-19
Setlementti Vestis – Isokyläntie 20 – Gerby

Ryhmä odottaville. Osuuko laskettu aikasi tammi-, helmi- tai maaliskuulle? Olet lämpimästi tervetullut Baby Shower -iltaan! Illan aikana kuulet Vaasan Setlementtiyhdistyksen toiminnasta, nautit hemmottelusta ja herkuttelusta. Osallistujille pienet Baby Shower-lahjat. Lahjoja sponsoroimassa Emendo ja K-Market Pitsitehdas. Lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan vaippakakku sekä 30 min hierontalahjakortti (arvo 30€). Lahjakortin sponsoroi Adelaide – Amanda Haanpää. Tilaa rajoitetusti, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen sähköpostitse taimitarha@vaasansetlementti.fi. Viestin otsikko: BS ilmoittautuminen – Viestiin ilmoittautujan tiedot: Nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, laskettuaika ja mahdolliset erityisruokavaliot/allergiat. Huom! Ryhmä täynnä, mutta voit ilmoittautua jonoon/varalle.

Tervetuloa!