Yleiset uutiset

Katso videot Vestiksen purkamisesta YouTubessa

Setlementti Vestiksen vanha talo Gerbyssä on purettu ja tontille päästään rakentamaan uutta Setlementtitaloa. Uuden talon arvioidaan olevan valmis maaliskuussa 2022. Talossa tullaan järjestämään toimintaa ja tapahtumia kaikille vaasalaisille. Meille voi antaa toiveita ja vinkkejä, millaista toimintaa juuri sinä haluaisit joko Gerbyhyn tai muihin Vaasan Setlementin toimipisteisiin. Vinkkejä voi antaa esimerkiksi kansalaistoiminnan koordinaattorille 040 621 1737, anne.kytola@vaasansetlementti.ri.

Videot vanhan Vestiksen purkamisesta ovat katsottavissa Vaasan Setlementin ja Setlementti Vestiksen facebook-sivuilla ja nyt myös Vaasan Setlementin YouTube-kanavalla. Tilaa kanava itsellesi, niin saat jatkossa ilmoituksen, kun julkaisemme siellä uusia videoita.