Yleiset uutiset

Pohjan Kilta lahjoitti leffailoa vaasalaisnuorille

Vaasan Setlementissä ideoitiin viime syksynä tuotteita Setlementtiliiton hyvien tekojen Palanen elämää -verkkokauppaan. Toivoimme saavamme lahjoituksia, jotka tuottaisivat iloa Vaasan Setlementin perhetyön ryhmissä käyville vaasalaisille.

Ideariihen jälkeen verkkokauppaan saatiin sopivasti joulun alla kaksi tuotetta: elokuvalippuja ja kylpylälahjakortteja. Sitten jännitimme, kuinka kauppa sujuu, ja saako Vaasan Setlementti tarjota lahjoittajien ansiosta elokuvaelämyksiä tyttö- ja poikatyön ryhmissämme käyville varhaisnuorille tai liikunnallisia lomaelämyksiä Taimitarhan yksinhuoltajien perheille.

Tämän vuoden puolella tuli hyviä uutisia: lahjoituksia tuli sekä Palanen elämää -verkkokaupan kautta, että suoraan yhdistykselle vaasalaisilta hyväntekijöiltä! Esimerkiksi Pohjan Kilta ry. halusi ilahduttaa lahjoituksellaan nimenomaan nuoria.

Lahjoitusten ansiosta Vaasan Setlementin tyttö- ja poikatyön ryhmissä käyville lapsille on tänä vuonna luvassa kivoja leffahetkiä! Ensimmäiset liput on jo jaettu iloisille saajilleen!

Iso kiitos kaikille lahjoittajille!

Vaasan Setlementin perhetyö, erityisesti tyttö- ja poikatyön työntekijät

P.S. Palanen elämää -verkkokaupassa voi edelleen tehdä lahjoituksia, joista koituu iloa vaasalaisille.