Yleiset uutiset

Kyläkeskus Kultanummessa juhlittiin synttäreitä

Tänä vuonna tulee 20 vuotta siitä, kun Setlementin Kyläkeskus Kultanummi rakennettiin Ristinummelle. 20-vuotissynttäreitä juhlittiin keskiviikkona 4.3.2020.

Leivoskahvien jälkeen nautittiin Kappelinmäen päiväkodin lasten sekä Variskan yläkoulun oppilaiden musiikkiesityksistä. Setlementtiyhdistyksen tervehdyksen ja onnittelut juhlaan toi toiminnanjohtaja Kirsi Ikäheimonen. Vaasan kaupungin tervehdyksen juhlijoille ja ristinummelaisille toi kaupunginhallituksen puheenjohtaja Maria Tolppanen, joka on itsekin asunut Ristinummella. Yleisöstä löytyikin monta tuttua kasvoa.

Kyläkeskuksen tiloissa viikoittain kokoontuvat Ristinummen Martat lauloivat juhlassa Ystävän laulun. Juhlapuheiden ja pitkän uran talossa tehneiden työntekijöiden palkitsemisen ja kukittamisen jälkeen tapahtuma huipentui Kyläkeskuksen naisten luovaan ja riemukkaaseen muotinäytökseen.