Yleiset uutiset

Veteraanijuhla Strampenilla

Vaasan Setlementti järjesti tiistaina 17.9.2019 yhdessä Vaasan kaupungin ja Vaasan rintama- ja sotaveteraanit ry:n kanssa juhlan veteraaneille sekä veteraanien puolisoille ja leskille. Juhlapaikkana oli Strampen, jossa juhlavieraille tarjottiin kolmen ruokalajin menu: alkupalaksi vuohenjuustotoast salaatin ja lakkakompotin kera, pääruoaksi porterinpaistia sienikastikkeessa tai vaihtoehtona paahdettua lohta. Jälkiruoaksi oli tryffelikakkua ja tyrnimoussea. Päälle juotiin vielä kahvit ja konjakit.

Veteraanit saivat sydäntä lämmittävän tervehdyksen nuorilta, kun Onkilahden musiikkiluokkien 3. ja 4. luokan oppilaat lauloivat heille kolme laulua, mm. laulun Kotimaani ompi Suomi. Esityksen jälkeen osa lapsista kävi vielä tervehtimässä ja kättelemässä veteraaneja.