Setlementin URA-palvelut

Vaasan Setlementin URA-palvelut
auttaa työnhakijoita ja työnantajia

Vaasan Setlementin URA-palvelut on Pohjanmaan TE-toimiston ja Vaasan kaupungin yhdessä rahoittama työllistämisprojekti. URA-palvelun työntekijät auttavat sekä työnhakijoita että työnantajia. Palvelu on maksutonta.

URA-palvelut auttaa pitkään työttömänä olleita työnhakijoita löytämään työkokeilu– ja palkkatukityöpaikkoja. Joka vuosi noin 80 ihmistä pääsee tekemään töitä Vaasan Setlementin URA-palveluiden kautta.

Sovi tapaaminen

URA-palveluissa työskentelee projektipäällikkö ja kolme työvalmentajaa, joiden kanssa voi sopia tapaamisajan projektin toimistolle Huvilakadulle (Palosaari). Toimisto on auki arkisin klo 9-15. Työntekijät tulevat myös työpaikoille.

Projektiin voi tulla asiakkaaksi milloin tahansa. Haastattelemme jatkuvasti uusia työnhakijoita ja etsimme avoimia työpaikkoja.

Vi betjänar även på svenska!

Työnhakija:

Varaa aika haastatteluun. Linkki avaa lomakkeen, jolla voit antaa yhteystietosi. Otamme yhteyttä ja kutsumme sinut haastatteluun.

Työnantaja:

Ilmoita avoimesta työkokeilu- tai palkkatukityöpaikasta. Linkki avaa lomakkeen, jolla voit ilmoittaa meille työpaikasta. Otamme sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Setlementin URA-palvelut
Huvilakatu 1, 65200 Vaasa

etunimi.sukunimi@vaasansetlementti.fi

Projektipäällikkö Sirpa Myllyniemi
puh. 050 550 9704

Työvalmentaja Elise Uusi-Pantti
puh. 040 662 8048.

Työvalmentaja Sirpa Koivula
puh. 040 678 3251.

Työvalmentaja Ulla Mäkelä
puh. 040 614 6979

Olemme mukana Vaasan Kaikukortti-toiminnassa.