Setlementin työllistämispalvelut

Autamme työntekijöitä ja työnantajia löytämään toisensa

Vaasan Setlementin URA-palvelut on Pohjanmaan TE-toimiston ja Vaasan kaupungin yhdessä rahoittama työllistämisprojekti. URA-palvelun työntekijät auttavat sekä työnhakijoita että työnantajia. Palvelu on maksutonta.

URA-palvelut auttaa pitkään työttömänä olleita työnhakijoita löytämään työkokeilu– ja palkkatukityöpaikkoja. Joka vuosi noin 80 ihmistä pääsee tekemään töitä Vaasan Setlementin URA-palveluiden kautta.

Setlementin Urapolku – Karriärstigen-hanke on osatyökykyisten työnhakijoiden työllistämisen edistämis- ja kehittämishanke. Se on Pohjanmaan TE-toimiston rahoittama työllisyyspoliittinen hanke, mikä osa Pohjanmaan TE-toimiston alueen palvelupilottia (Botnia Job). Hanke toimii Pohjanmaan TE-toimiston toimialueella Pietarsaaren seudulla, Vaasan seudulla sekä Suupohjan rannikkoalueella.

Työkokeilun, palkkatuetun työn ja hankkeen yksilö- tai ryhmäohjaukseen osallistuvat saavat apua ja tukea vahvuuksiensa löytämiseen ja osaamisensa tunnistamiseen.

Hanke pyrkii lisäämään myös työnantajien tietoutta osatyökykyisten työllistämisestä ja madaltamaan kynnyksiä ja raja-aitoja.

Työnhakija:

Varaa aika haastatteluun. Linkki avaa lomakkeen, jolla voit antaa yhteystietosi. Otamme yhteyttä ja kutsumme sinut haastatteluun.

Työnantaja:

Ilmoita avoimesta työkokeilu- tai palkkatukityöpaikasta. Linkki avaa lomakkeen, jolla voit ilmoittaa meille työpaikasta. Otamme sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Setlementtikeskus
Huvilakatu 1, 65200 Vaasa

etunimi.sukunimi@vaasansetlementti.fi

Projektipäällikkö Sirpa Myllyniemi
puh. 050 550 9704

Työvalmentaja Elise Uusi-Pantti
puh. 040 662 8048.

Työvalmentaja Sirpa Koivula
puh. 040 678 3251.

Työvalmentaja Ulla Mäkelä
puh. 040 614 6979

Olemme mukana Vaasan Kaikukortti-toiminnassa.