Nuorten Future

Nuorten Future on 13-29-vuotiaiden itäisessä Vaasassa (Ristinummi, Vanha Vaasa, Melaniemi, Huutoniemi ja Teeriniemi) asuvien nuorten omaa vaikuttamistoimintaa!

 

Nuorten Future on Vaasan Setlementtiyhdistyksen sekä Vaasan kaupungin Nuorisopalveluiden yhteistyöprojekti, jonka tavoitteena on luoda toiminta-alueen nuorille entistä paremmat mahdollisuudet vaikuttaa oman asuinseutunsa asioihin. Projekti on osallistuvan budjetoinnin pilottikokeilu ja kuuluu osaksi Vaasan kaupungin osallistumisohjelmaa 2017–2020.

 

Miten voin vaikuttaa?

 

Omien ideoiden ja ehdotusten kertominen on helppoa! Voit ottaa yhteyttä Nuorten Futureen esimerkiksi tämän lomakkeen avulla. Käy kurkkaamassa myös Vaasan kaupungin vaikuttamissivuille tämän linkin kautta ( https://www.vaasa.fi/vaikuta )

 

Miten voin osallistua Nuorten Futuren toimintaan?

 

Keväällä 2018 starttaa uudenlaista toimintaa, pysy kuulolla! Nuorten Futuren uutisia voit seurata tällä sivustolla ”Nuorten Futuren ajankohtaista” -kohdasta sekä Nuorten Futuren Instagram -profiilista @nuortenfuture

 

Vaasan kaupungin nuorisopalveluiden toiminnasta löydät tietoa täältä (https://www.vaasa.fi/nuorten-vaasa )

Yhteystiedot

Nuorten Futuren ohjaaja Niina Lehto

puh: 040 648 2442

future(at)vaasansetlementti.fi

Moi!

Oletko 13-29 -vuotias itäisessä Vaasassa (Ristinummi, Vanha Vaasa, Melaniemi, Huutoniemi tai Teeriniemi) asuva nuori ja sinulla on takataskussasi hyviä ideoita asuinseutusi kehittämiseksi?

Voit lähettää ideasi Nuorten Futurelle tällä lomakkeella!