Isosisaruskurssi

SEURAAVA ISOSISARUSKURSSI JÄRJESTETÄÄN SYKSYLLÄ 2019.

KESKIVIIKKONA 11.9.2019 KLO 17.00-19.3     &

TIISTAINA 17.9.2019 KLO 17.00-19.30

VOIT OSALLISTUA JOMPAANKUMPAAN KOULUTUSPÄIVÄÄN!

 

Isosisaruskurssi on maksuton ja järjestetään Poikatyön tiloissa osoitteessa  Kappelinmäentie 7 C24. Kurssi järjestetään kahtena eri päivänä, ja voit osallistua jompaankumpaan koulutuspäivään.

Kurssilta saat tarvittavat materaalit ja tiedot Isosisaruksena toimimisesta ja tutustut muihin vapaaehtoisiin Isosisaruksiin. Kurssin aikana tutustutaan toisiimme, tehdään ryhmätöitä sekä luovia harjoituksia, tuodaan esille mahdollisia omia vahvuuksia sekä ilmaistaan motiivit vapaaehtoistyöhön osallistumiseen. Kurssille osallistuminen ei sido automaattisesti Isosisarus-toimintaan. Kurssin lopuksi järjestetään yksilöhaastattelu, jonka pohjalta selvitetään kiinnostus ryhtyä Isosisarukseksi ja sitoutua tehtävään.

Koulutuksen jälkeen järjestämme tapaamisen sopivan Pikkusisaruksen ja hänen perheensä kanssa. Tapaamisessa käydään läpi toimintaa koskevat säännöt ja vaihdetaan yhteystietoja. Ensimmäinen varsinainen tapaaminen Pikkusisaruksen ja Isosisaruksen välillä tapahtuu ohjatusti, yhdessä ohjaajien ja muiden sisarusparien kanssa. Tämän jälkeen sisarusparit tapaavat toisiaan itsenäisesti. Ohjaajat ovat tukena toiminnan käynnistämisessä sekä aina tarvittaessa toiminnan kuluessa.

Kiinnostuitko? Ilmoittaudu Isosisarukseksi tai kysy lisää:

Julia

puh. 040 591 0958

poikatyo@vaasansetlementti.fi

Hanna

puh. 040 560 0195

tyttotyo@vaasansetlementti.fi