Isosisaruskurssi

Seuraava isosisaruskoulutus oli tarkoitus järjestää torstaina 26.3.2020 klo 16.30 – 19.30, mutta koronaviruksen vuoksi koulutus on peruttu! Ilmoitamme uudesta koulutuksen ajankohdasta, kun se on mahdollista.

 

Kurssilta saat tarvittavat materaalit ja tiedot Isosisaruksena toimimisesta ja tutustut muihin vapaaehtoisiin Isosisaruksiin. Kurssin aikana tutustutaan toisiimme, tuodaan esille mahdollisia omia vahvuuksia sekä ilmaistaan motiivit vapaaehtoistyöhön osallistumiseen. Kurssin jälkeen järjestetään yksilöhaastattelu, jonka pohjalta selvitetään kiinnostus ryhtyä Isosisarukseksi ja sitoutua tehtävään.

Koulutuksen jälkeen järjestämme tapaamisen sopivan Pikkusisaruksen ja hänen perheensä kanssa. Tapaamisessa käydään läpi toimintaa koskevat säännöt ja vaihdetaan yhteystietoja. Ensimmäinen varsinainen tapaaminen Pikkusisaruksen ja Isosisaruksen välillä tapahtuu ohjatusti, yhdessä ohjaajien ja muiden sisarusparien kanssa. Tämän jälkeen sisarusparit tapaavat toisiaan itsenäisesti. Ohjaajat ovat tukena toiminnan käynnistämisessä sekä aina tarvittaessa toiminnan kuluessa.

Yhteystiedot

Julia Pessi

puh: 040 591 0958

poikatyo@vaasansetlementti.fi

 

Hanna Puronaho

puh: 040 560 0195

tyttotyo@vaasansetlementti.fi