Eftisledare

Vasa Settlementförening, Settlement Vestis, anställer en eftisledare med lönestöd till vår svenskspråkiga eftis verksamhet. Till uppgifterna hör t.ex. lek, pyssel och samvaromed barnen, planering tillsammans med övriga ledare samt eventuellt andra uppgifter.

Jobbet börjar 8.8 eller enligt överenskommelse. Till jobbet söks en person med 100 % lönestöd. Kunskaper i svenska är nödvändiga. Du kommer att skolas till arbetsuppgifterna och vi kommer överens om din arbetsbild tillsammans.

Hos oss får du göra ett människonära och värdefullt arbete i en stödjande arbetsgemenskap.

Arbetet börjat: 8.8.2024 eller enligt överenskommelse. Intervjuerna görs vecka 31 och 32.

Arbetstiden är 25 timmar/vecka.

Av sökande krävs: rätt till 50–100 % lönestöd.

Tjänsten tillsätts genas lämplig person hittats.

Skicka din ansökning till Camilla Ekberg: förnamn.efternamn@vaasansetlementti.fi.

Har du frågor om jobbet? Ring Camilla Ekberg på 040-7498 763.