Arbetstränare

Haemme Urapolku – Karriärstigen -hankkeen tiimiin työhönvalmentajaa vuodelle 2022. Vi söker en arbetstränare till Urapolku – Karriästigen -projekt för året 2022.

Vi uppskattar tidigare arbetserfarenhet med partiellt arbetsföra arbetssökande och också arbetserfarenhet kring rehabilitering och långtidarbetslösa arbetssökanden. De viktigaste arbetsuppgifterna för arbetstränaren är att handleda både individuellt och i grupper och söka arbetsplatser och jobba inom sammarbetetsnätet. Työllistymistä edistävää ohjausta ja tukea tarjotaan osatyökykyisten työnhakijoiden lisäksi heitä työllistäville työnantajille.

Työhönvalmentajalla tulee olla tehtävään soveltuva AMK- tai muu koulutus ja useamman vuoden työkokemus. Arbetstränaren bör ha en behörig högskole- eller annan lämplig utbildning och flera års abetserfarenhet.

Körkort och egen bil behövs och man behöver ha goda språkkunskaper i finska och svenska (vi arbetar med kundens egen modersmål) och nöjaktigt engelska. Ajokortti ja oma auto tarvitaan, kielitaitovaatimuksena hyvä suomi ja ruotsi (työskentelemme asiakkaan omalla äidinkielellä) sekä tyydyttävä englanti.

Näiden lisäksi edellytetään hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta ja valmiutta verkostoyhteistyöhön.

Vi uppskattar kännedom om det lokala näringslivet och olika TE-tjänster och också att förstå arbetslöshets problematik brett.

Arbetet för de rekryterande arbetstänare sker huvudsakligen i Vasaregionen men projektet är också aktivt inom Österbottens TE- byrås verksamhetsområde i Jakobstadsregionen och  Sydösterbottens kustområde.

Viimeinen hakupäivä 06.02.2022

Huomioithan, että aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jätä hakemus sähköpostilla osoitteeseen: sirpa.koivula@vaasansetlementti.fi Hakemuksen liitteeksi CV.

Yhteystiedot   Projektipäällikkö Koivula Sirpa

040 678 3251
sirpa.koivula@vaasansetlementti.fi

Työ alkaa          14.2.2022 tai sopimuksen mukaan

Työn kesto       6-12 kk Hankepäätöksen mukaan

Työaika             kokoaikatyö

Palkka               Yksityisen sosiaalipalvelualan TES G22D

Haku päättyy  06.02.2022

Vaasan Setlementtiyhdistys on dynaaminen ja tulevaisuuteen suuntautunut vakavarainen monialajärjestö. Meillä työskentelee yli 60 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista sekä eri alojen korkeakoulutettuja asiantuntijoita monimuotoisissa tehtävissä. Tule meille työllistämispalveluiden osaajaksi!