Asunnot

Sosiaalista asuntotuotantoa ja palveluasumista

Kiinteistöyhtiö Setlementti Messi

Tehtaankatu 4

Kiinteistöyhtiö Setlementti Messi, osoite Tehtaankatu 4 on vuonna 1993 valmistunut aravavuokratalo alle 28-vuotiaille työssä käyville nuorille. Talossa on 11 kaksiota. Kohteet on rakennettu auttamaan nuoria itsenäisen asumisen alkuun.

Kiinteistöyhtiö Setlementti Hopea

Huvilakatu 1

Kiinteistöyhtiö Setlementti Hopea on vuonna 1995 valmistunut dementoituneiden hoitoon suunniteltu asumisyksikkö, jonka pinta-ala on 640 m2 käsittäen 16 noin 20 m2 huonetta joissa on oma wc ja suihku. Muut tilat ovat asukkaiden yhteisiä siten että jokaista kohti on laskennallisesti tilaa yhteensä 40 m2. Aikaisemmin Hopearannan rakennus oli Setlementin suorassa omistuksessa. Vuonna 2006 Vaasan Setlementtiyhdistys perusti kiinteistöstä Koy Setlementti Hopean, jonka koko osakekanta on yhdistyksen omistuksessa.

Kyläkeskus Kultanummi

Vanhan Vaasan katu 8

Kyläkeskus Kultanummi on Vaasan Setlementtiyhdistyksen suorassa omistuksessa oleva kiinteistö, jossa on asumispalveluyksikkö mielenterveyskuntoutujille, avoin toimintayksikkö alueen asukkaille ja keittiö ruokasaleineen. Rakennuksen pinta-ala on 1354 m2, joista asuntojen osuus on 1004 m2 ja palvelutilojen osuus 350 m2. Asumispalveluyksikössä on 12 kpl n.36 m2 yksiötä, 8 kpl n. 42 m2 kaksiota ja 200 m2 ryhmäkoti viidelle asukkaalle. Ryhmäkodin asukkailla on omat huoneet, joissa on wc ja suihku, ja muut tilat ovat yhteisiä.

Kiinteistöyhtiö Vaasan Mäntyhovi

Mäntymäentie 12

Kiinteistöyhtiö Vaasan Mäntyhovi, osoite Mäntymäentie 12, on vanhusten vuokratalo, jonka omistavat 70 % kaupunki ja 30 % Setlementti. Talossa on kerhohuone, jossa on Setlementin järjestämää kerhotoimintaa.