Keittiöapulainen Kyläkeskus Kultanummeen

Vaasan Setlementtiyhdistys on tulevaisuuteen suuntautunut vakavarainen monialajärjestö. Suhtaudumme positiivisesti jokaiseen työpäivään ja pyrimme aktiivisesti edistämään niin henkilökunnan kuin asiakkaidemme hyvinvointia.

Haemme Setlementin keittiöön keittiöapulaista vakituiseen työsuhteeseen. Setlementin keittiö sijaitsee Ristinummella ja siellä valmistetaan Setlementin asumispalveluiden asukkaille päivittäinen ruoka (aamupala, lounas, päivällinen, välipalat). Ruoka-annoksia tehdään päivän aikana noin 45 annosta asumispalveluiden asukkaille.

Työhön kuuluvat monipuoliset keittiötehtävät. Työ vaatii oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja itsenäistä työotetta, työssä edellytetään lisäksi hyviä vuorovaikutustaitoja sekä positiivista asennetta. Valmistamme kaiken ruuan itse. Keittiöapulainen työskentelee yhdessä emännän kanssa ja hän tarvittaessa sijaistaa emäntää tämän poissa ollessa. Edellytämme hakijalta keittiöalan koulutusta sekä hygieniapassia.

Palkkaus TES:in mukaan, työaika 30 h / viikko. Työ on päivätyötä. Hakuaika 15.5.-31.5.2024. Haastattelut pidetään kesäkuun alussa ja työ alkaa 19.8.24 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja: Vastaava ohjaaja Päivi Vauto, puh: 040 332 1039

Hakemukset: paivi.vauto@vaasansetlementti.fi