Vaasan Setlementti etsii emäntää sijaiseksi 10.7.-18.8.24

Haemme Setlementin keittiöön emäntää kesäsijaiseksi.

Työtehtävät edellyttävät keittiöalan koulutusta sekä hygieniapassia. Työ vaatii oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja itsenäistä työotetta, työssä edellytetään lisäksi hyviä vuorovaikutustaitoja sekä positiivista asennetta. Valmistamme kaiken ruuan itse.

Ruoka-annoksia tehdään päivän aikana noin 45 annosta asumispalveluiden asukkaille.

Palkkaus G 19 C. Työ on kokoaikainen. Hakuaika 8.-25.5.2024.

Lisätietoja: Vastaava ohjaaja Päivi Vauto, puh: 040 332 1039

Hakemukset: paivi.vauto@vaasansetlementti.fi

Vaasan Setlementtiyhdistys on tulevaisuuteen suuntautunut vakavarainen monialajärjestö. Työnantajana huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista monin eri tavoin: meillä on toimiva työterveyshuolto, laaja tyky- ja tyhy-toiminta, käytössämme on liikunta- ja kulttuurisetelit ja henkilökunnalla on mahdollisuus kouluttautua ja päivittää osaamistaan. Suhtaudumme positiivisesti jokaiseen työpäivään ja pyrimme aktiivisesti edistämään niin henkilökunnan kuin asiakkaidemme hyvinvointia.