Rahoittajat ja kumppanit. Vaasan Setlementti tekee yhteistyötä monien tahojen kanssa. Listassa on muutamia tärkeimpiä toimintamme rahoittajia. Financiers and partners.
Yleiset uutiset

Taimitarhan viikko-ohjelma

Hei kaikki äidit, isät ja lapset!

Tervetuloa Vaasan Setlementin Taimitarhan ryhmiin!

Taimitarhan toiminta on kaikille avointa ja maksutonta kohtaamispaikkatoimintaa.

Keskiviikko 29.11.
Vanhempi-lapsiryhmä klo 16-19
Setlementtikeskus – Huvilakatu 1 – Palosaari

Vanhempi-lapsiryhmään ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset vanhempineen, isovanhempineen tai vaikka kummin kanssa. Ryhmässä lapset saavat leikkiä ja aikuisilla on mahdollisuus rupatella kahvikupin äärellä samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Tarjolla kahvia ja kastamista (käteismaksu). Askarrellaan joulukortteja. Teemme kortteja muun muassa Setlementin palvelutalon asukkaille.

Torstai 30.11.
Vanhempi-lapsiryhmä klo 9-12
Setlementti Vestis – Isokyläntie 20 – Gerby

Vanhempi-lapsiryhmään ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset vanhempineen, isovanhempineen tai vaikka kummin kanssa. Ryhmässä lapset saavat leikkiä ja aikuisilla on mahdollisuus rupatella kahvikupin äärellä samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Vestiksellä palvelee pienimuotoinen kahvila, josta voi ostaa kahvia ja kastamista (käteis- ja korttimaksu). Torstain Taimitarhan lapsi-vanhempiryhmässä kokoontuu viimeisen kerran tänä vuonna pikkujoulutunnelmissa. Ohjelmassa klo 10 Elise Raittila Muovalta esittelemässä Nova-projektia – Motivaationa muutoskoulutus. Lisäksi siis pikkujoulut – glögi ja piparitarjoilu, askartelua, mukavaa yhdessäoloa ja vapaata leikkiä!