Rahoittajat ja kumppanit. Vaasan Setlementti tekee yhteistyötä monien tahojen kanssa. Listassa on muutamia tärkeimpiä toimintamme rahoittajia. Financiers and partners.
Yleiset uutiset

Taimitarhan viikko-ohjelma

Hei kaikki äidit, isät ja lapset!

Tervetuloa Vaasan Setlementin Taimitarhan ryhmiin!

Taimitarhan toiminta on kaikille avointa ja maksutonta kohtaamispaikkatoimintaa.

Maanantai 25.9.

Vanhempi-vauvaryhmä klo 10-12

Setlementtikeskus – Huvilakatu 1

Vanhempi-vauva ryhmä on avoin kohtaamispaikka alle 1-vuotiaille vanhempineen. Ryhmässä vauvat saavat leikkiä ja aikuisilla on mahdollisuus rupatella kahvikupin äärellä samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Tarjolla kahvia ja kastamista (käteismaksu). Lisäksi Setlementtikeskuksessa tarjolla kotilounasta klo 10.45-13.15, lounaan voi nauttia kerhotiloissa vauvojen samalla leikkiessä. Ohjelmassa ensi viikolla vauva-askartelu.

Perhevalmennusmessut klo 16-17.30

Pääkirjasto – Draamasali – Kirjastonkatu 13

Perhevalmennusmessuille ovat tervetulleita ensi-ja uudelleensynnyttäjät sekä kumppanit. Messuilla saa tietoa odotusaikaan sekä lapsiperheen hyvinvointiin liittyvistä asioista ja palveluista. Kuulee, mitä kaikkea Vaasassa on tarjolla vauvaperheille. Mukana on eri alojen asiantuntijoita monista yhdistyksistä ja järjestöistä, kaupungilta ja hyvinvointikuntayhtymästä.

Tiistai 26.9. klo 9-12

Vanhempi-lapsiryhmä

Ristinummi – Kappelinmäentie 3 B 12

Vanhempi-lapsiryhmään ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset vanhempineen, isovanhempineen tai vaikka kummin kanssa. Tarjolla kahvia ja kastamista (käteismaksu). Ohjelmassa ensi viikolla heijastinaskartelu.

Keskiviikko 27.9. klo 16-19

Yhden vanhemman – Vanhempi-lapsiryhmä

Setlementtikeskus – Huvilakatu 1 – Palosaari

Yhden vanhemman vanhempi-lapsiryhmä on avoin kohtaamispaikka kaikille yhden vanhemman perheille (lapset 0-12v). Ryhmässä lapset saavat leikkiä ja aikuisilla on mahdollisuus rupatella kahvikupin äärellä samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Ohjelmassa ensi viikolla heijastinaskartelu.

Torstai 28.9. klo 9-12

Vanhempi-lapsiryhmä

Setlementti Vestis – Isokyläntie 20 – Gerby

Vanhempi-lapsiryhmään ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset vanhempineen, isovanhempineen tai vaikka kummin kanssa. Ryhmässä lapset saavat leikkiä ja aikuisilla on mahdollisuus rupatella kahvikupin äärellä samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Vestiksellä mahdollisuus ostaa lounasta, ilmoittautuminen lounaalle ei välttämätöntä, mutta toivottavaa. Ensi viikolla ohjelmassa Vamia-opiskelijoiden ohjaama satutuokio käsinukein klo 10.00.

Tervetuloa!