Etsimme kahta työntekijää Urapolku-hankkeeseen

Etsimme kahta työntekijää Urapolku-hankkeeseen

Vaasan Setlementin elokuussa 2021 alkavaan Urapolku-hankkeeseen etsitään kahta työhönvalmentajaa. Hanke toimii Pohjanmaan TE-toimiston alueella 16 kunnassa.
Haemme työhönvalmentajia erityisesti Pietarsaaren ja Suupohjan alueille.
Urapolku-hankkeessa palvellaan osatyökykyisiä työnhakijoita, joilla on B-lausunto, ja jotka kohtaavat erityisiä haasteita oman työuran löytämisessä ja vakiinnuttamisessa. Hankkeessa pyritään myös lisäämään työnantajien tietoutta osatyökykyisten työllistämisestä ja madaltamaan raja-aitoja. Hanke tekee yhteistyötä myös kuntien, alueen TE-toimistojen ja laajan yhteistyöverkoston kanssa.
Työhönvalmentaksi hakevalla arvostamme erityisesti aikaisempaa työkokemusta osatyökykyisten, kuntoutuksen ja pitkäaikaistyöttömien kanssa. Työhönvalmentajan keskeiset työtehtävät ovat yksilö- ja ryhmävalmennus, työnetsintä ja sidosryhmäyhteistyö. Setlementin työllistämispalveluissa panostetaan laadukkaaseen neuvonta-ja ohjaustyöhön sekä yksilölliseen asiakasohjaukseen.
Kelpoisuusvaatimuksena työhönvalmentajan tehtävään on soveltuva AMK-tutkinto tai muu soveltuva ammatillinen tutkinto. Työ vaatii oman auton käyttöä. Työtä tehdään osittain etätyönä. Alueen monikielisyyden takia hakijalla pitää olla hyvä suullinen kielitaito siinä kotimaisessa kielessä, joka ei ole hakijan äidinkieli. Odotamme hakijalta lisäksi valmiita yritys- ja työelämänverkostoja, itsenäistä työotetta ja hyviä IT-taitoja.
Palkkaus: Yksityisen sosiaalipalvelualan tes G22d.
Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 13.9.21 klo 13 mennessä osoitteella:
Vaasan Setlementtiyhdistys on dynaaminen ja tulevaisuuteen suuntautunut vakavarainen monialajärjestö. Meillä työskentelee yli 60 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista sekä eri alojen korkeakoulutettuja asiantuntijoita monimuotoisissa tehtävissä. Tervetuloa meille työllistämispalveluiden osaajaksi!