Palanen elämää -verkkokauppa sulkeutui

Palanen elämää -verkkokauppa sulkeutui

Setlementtiliiton ja 39 setlementtiyhdistyksen yhteinen Palanen elämää -verkkokauppa on sulkenut ovensa. Syynä päätökseen olivat resurssit: kokonaisen verkkokaupan pyörittäminen osoittautui liian haastavaksi. Päätös oli vaikea, sillä verkkokaupan kautta tukea saivat uskomattoman hienot kohteet.

Vuonna 2018 joulun alla avatun verkkokaupan aineettomilla lahjoilla pystyi auttamaan tavallisia ihmisiä ympäri Suomen. Tuotteina oli esimerkiksi turvallinen jouluaatto Tyttöjen Talossa tai harrastus yksinäiselle nuorelle. Ostaja sai valita, mille paikkakunnalle tai alueelle lahja kohdistuu. Juuri paikallisuus teki verkkokaupasta ainutlaatuisen. Vaasan Setlementti oli mukana tuotteilla, joilla tukea saivat yksinhuoltajien perheet ja tyttä- ja poikatyön ryhmissä käyvät lapset.

Kaikki verkkokaupan kautta hankittujen lahjojen tuotot on ohjattu niihin tarkoitettuun toimintaan. Jokainen lahja on tuonut iloa ja valoa sen saajan elämään.