Setlementin kutsumessu helluntaina

Setlementin kutsumessu helluntaina

Vaasan Setlementti ja Vaasan suomalainen seurakunta järjestävät helluntaisunnuntaina 23.5. kello 16 Palosaaren kirkossa Setlementin kutsumessun. Tilaisuus on kaikille avoin, mutta tapahtumassa noudatetaan tapahtumahetkellä voimassa olevia koronarajoituksia.

Setlementtikeskuksen aulassa olevaan valkoiseen postilaatikkoon voi käydä jättämässä 17.5. mennessä aiheita esirukoukseen. Voit esimerkiksi kirjoittaa, mistä asioista olet kiitollinen tai keiden puolesta haluaisit kutsumessun osallistujien rukoilevan. Lappuja on valmiina aulan pöydällä.

Vaasan Setlementin hallituksen puheenjohtaja Harry Swanljung lukee kutsumessun saarnatekstin. Tekstinlukijoina ja kolehdinkerääjinä tilaisuudessa ovat myös Vaasan Setlementin toiminnanjohtaja Kirsi Ikäheimonen ja kansalaistoiminnan koordinaattori Anne Kytölä.