Koronarajoituksia edelleen; lasten ryhmät toimivat

Koronarajoituksia edelleen; lasten ryhmät toimivat

Vaasan sairaanhoitopiirin alueella on siirrytty leviämisvaiheesta takaisin kiihtymisvaiheeseen. Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto kieltää toimialueellaan kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ajalla 1.4.-30.4.2021. 

Vaasan sairaanhoitopiirin kuntien alueilla voidaan kuitenkin sisätiloissa ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa järjestää yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia, joihin osallistuu enintään 10 (kymmenen) henkilöä edellyttäen, että turvallisuus niissä voidaan varmistaa mm. riittävillä turvaväleillä. Aluehallintovirasto kuitenkin painokkaasti suosittelee, että turhia lähikontakteja jaksettaisiin edelleen sinnikkäästi välttää.

Lasten ja nuorten harrastustoiminnassa saa nyt olla samassa tilassa enintään kymmenen henkilöä.

Eduskunnan päätöksellä ravintolat ovat kiinni 18.4. asti niissä maakunnissa, joissa koronavirus leviää paljon. Ravintoloiden väliaikainen sulku koskee myös Pohjanmaata.

Koronarajoitukset vaikuttavat Vaasan Setlementin toimintaan siten, että lounasravintolamme Palosaarella ja Ristinummella ovat kiinni 18.4. asti, jonka jälkeen tilannetta tarkastellaan uudelleen.

Aikuisten harrastusryhmät eivät toistaiseksi kokoonnu.

Lasten ryhmät saavat nyt kokoontua, mutta niitä koskee enintään 10 henkilön kokoontumisrajoitus. Ryhmiin on ilmoittauduttava etukäteen.