Kevätkausi alkaa Setlementtikeskuksessa

Kevätkausi alkaa Setlementtikeskuksessa

Setlementtikeskuksen harrastuskerhoista suurin osa aloittaa kevätkauden kokoontumisensa viikolla 2 (11.1.-15.1.2021).

Koska Setlementtikeskuksen Leikkihuone on varattu koko viikon ajan henkilökunnan koulutustilaksi, osa kerhoista (Lukupiiri, Ystäväkerho, Viriilit huru-ukot, Laulukerho) joutuu poikkeuksellisesti ensi viikolla kokoontumaan Takkahuoneessa. Taimitarhan Setlementtikeskuksessa keskiviikkoisin kello 17 kokoontuva Vanhempi-lapsiryhmä on keskiviikkona 13.1. ruokasalissa. Taimitarhan Perhekahvila aloittaa kevätkauden maanantaina 18.1. kello 9.30.

Koronan takia Vaasassa on ainakin vielä 17.1.2021 voimassa max 10 hengen kokoontumisrajoitus. Tätä rajoitusta noudatetaan myös Setlementtikeskuksen harrastuskerhoissa. Rajoitus koskee myös Setlementtikeskuksessa ruokailevia, mutta ruokailijoiden käytössä ovat myös Askarteluhuone ja Takkahuone.