99 pääsiäisyllätystä!

99 pääsiäisyllätystä!

Vaasan Setlementin poika- ja tyttötyön työntekijät halusivat ilahduttaa ryhmäläisiä, vaikka koronaviruspandemian takia ei olekaan normaalia ohjelmaa. Ryhmäläisiin on toki pidetty yhteyttä koko poikkeustilanteen aikana mm. Whatsapp-viestein, ja Julialle ja Hannalle voi myös soitella ja lähettää sähköpostia, jos haluaa jutella.

Kaikki tyttö- ja poikatyön ryhmissä olevat lapset saivat Vaasan Setlementiltä pääsiäiseksi muovikassillisen yllätyksiä. Kassit toimitettiin pääsiäistä edeltävinä päivinä lasten koteihin, ovelle.

Poikien ja tyttöjen kassit olivat sisällöltään hiukan erilaisia, mutta molemmissa oli esimerkiksi ainekset ja resepti lättyjen ja taikataikinan tekoon.

– Samoista aineksista saa sekä syömistä että tekemistä, Julia kertoo.

Pussista löytyy myös pääsiäisherkkuja ja tyttöjen kokoamia vinkkejä ja työkaluja arkirutiinien ylläpitämiseen poikkeuksellisissa oloissa. Tyttöjen pussissa on myös paperinukke ja vinkkejä, mitä voi puuhailla korona-aikana: voi esimerkiksi auttaa isovanhempia tekemällä heidän ruokaostoksensa, voi harrastaa lintubongausta ja temppuilla kiipeilytelineissä.

Pääsiäisyllätyskasseja jaettiin kaikkiaan 99 kappaletta!

Rentouttavaa pääsiäistä kaikille!

EDIT: pääsiäisyllätyspussit toimitettiin kaikille niille tyttö- ja poikatyön lapsille, jotka olivat ilmoittaneet haluavansa sellaisen.