Vaasan Setlementin koronatiedote 26.3.2020

Vaasan Setlementin koronatiedote 26.3.2020

Vaasan Setlementin toiminta on toistaiseksi katkolla maassamme vallitsevan koronatilanteen takia. Tämä tarkoittaa mm. sitä, etteivät kerhot kokoonnu eikä Setlementtikeskuksen ja Kyläkeskuksen ruokaloissa tarjoilla lounasta.
Henkilökuntamme on kuitenkin poikkeustilan aikanakin tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostitse. Yhteystiedot löytyvät parhaiten kotisivuiltamme www.vaasansetlementti.fi.
Kannattaa myös seurata aktiivisesti Facebookia – Vaasan Setlementin yleistä sivua sekä yksikköjemme omia fb-sivuja ja ryhmiä. Vaasan Setlementin sivut Facebookista löytyvät nimellä Vaasan Setlementti (ei Vaasan Setlementtiyhdistys – ne ovat vanhat sivumme, joita ei enää päivitetä.

Aterioita ja asiointiapua
Vaasan Setlementti järjestää ateriakuljetuksia ja asiointiapua riskiryhmään kuuluville henkilöille, ensisijaisesti Setlementin kerholaisille ja muille asiakkaille.
Kotiin kuljetettavat ateriat valmistetaan Kyläkeskuksen keittiössä Ristinummella, ja Vaasan Setlementin työntekijät kuljettavat valmiiksi pakatut ateriat asiakkaille kotiin.
Asiakas voi myös noutaa aterian itse joko Ristinummelta tai Palosaarelta. Etukäteen tilatut ateriat ovat noudettavissa Kyläkeskuksen ja Setlementtikeskuksen ovelta kello 11.30 lähtien. Muistutamme asiakkaitamme noudattamaan varovaisuutta, huolehtimaan hygieniasta ja pitämään vähintään 1 metrin turvavälit muihin asiakkaisiin.
HUOM. Annokset pakataan keittiöissä kertakäyttöisiin astioihin. Poikkeustilan aikana ei käytetä asiakkaiden omia astioita.

Aterian hinta
Kotiin tilattu ateria maksaa maanantaista torstaihin 8 euroa, perjantaisin 8,50 euroa/annos.
Setlementtikeskuksesta itse noudettu ateria maksaa maanantaista torstaihin 8 euroa, perjantaisin 8,50 euroa/annos. (Setlementtikeskusta remontoitiin viikolla 13, mutta annoksia valmistetaan taas maanantaista 30.3. lähtien.)
Kyläkeskuksesta itse noudettu ateria maksaa maaliskuun ajan 6 euroa/annos. 1.4.2020 lähtien hinta on 7 euroa/annos.
Kotiin toimitettavista aterioista lähetetään asiakkaille lasku kerran kuukaudessa. Itse noudettavat ateriat maksetaan heti ateriaa noudettaessa.

Tilaukset numeroon 040 621 1737

Jos haluat tilata aterian tai asiointiapua, soita numeroon 040 621 1737 Anne Kytölä. Älä soita keittiön numeroihin, jotta keittiön henkilökunta saa keskittyä ruoan valmistukseen ja sen pakkaamiseen.
Ilmoita seuraavat asiat:

  • Oma nimesi ja osoitteesi
  • Mille päivälle/päiville haluat tilata aterian tai apua
  • Montako annosta tilaat
  • Haluatko kotiinkuljetuksen vai noudatko ruoan itse. Kerro myös haetko sen Kyläkeskuksesta vai Setlementtikeskuksesta.
  • Allergiat tms.

HUOM. On hyvä tilata ateriat hyvissä ajoin etukäteen, niin keittiöidemme henkilökunta pystyy varaamaan raaka-aineita riittävästi. Keittiömme varautuvat toimittamaan ulos myytäviä annoksia max 20 kpl/pvä. Voit kuitenkin tiedustella vielä saman päivän toimituksia, jos soitat aamulla viimeistään kello 9.30.

 

Kyläkeskuksen (Ristinummi) ruokalista viikolla 14:

Ma 30.3             Makkarapata

Ti 31.3                Janssonin/kinkkukiusaus

Ke 1.4                 Uunipaahdettua broileria

To 2.4                 Merimiespihvi

Pe 3.4                 Lindströminpihvit, porkkana -perunasose

 

Setlementtikeskuksen (Palosaari) ruokalista viikolla 14:

Ma 30.3             Uunikala, mansikkakiisseli

Ti 31.3                Broilerpastavuoka, mustaherukkakiisseli

Ke 1.4                 Palapaisti, luumukiisseli

To 2.4                 Kaalilaatikko, marjakiisseli

Pe 3.4                 Possun uunifile, marjavaahto

 

HUOM! MUUTOKSET RUOKALISTOIHIN OVAT MAHDOLLISIA!