Käytätkö Kaikukorttia?

Käytätkö Kaikukorttia?

Hyvä Kaikukortti-käyttäjä,

 

Tervetuloa vastaamaan käyttäjäkyselyyn. Olemme Katariina, Mikko ja Eva, kolme digitaalisen muotoilun opiskelijaa Metropolia Ammattikorkeakoulusta. Suunnittelemme sosiaalisen median kampanjaa Kaikukortille ja meistä olisi mielenkiintoista kuulla sosiaalisen median käytöstäsi. Haluamme luoda kampanjan saavutettavaksi ja käyttäjäystävälliseksi, ja siihen toivomme sinun apuasi. Vastaamalla kyselyyn annat arvokasta tietoa ja autat meitä suunnittelutyössä.

 

Kyselyn vastaamiseen menee vain muutama minuutti ja se tehdään täysin nimettömästi. Toivomme vastauksia mahdollisimman pian, kuitenkin maanantaihin 6.4.2020 mennessä.

 

Kyselylomake (Google Forms)

https://forms.gle/J7Vy7CRfNbvekaaDA

 

Kiitos vastauksestasi jo etukäteen!

 

Ystävällisin terveisin,

 

Katariina, Mikko ja Eva