Ateriat viikolla 13 Kyläkeskuksen keittiöstä

Ateriat viikolla 13 Kyläkeskuksen keittiöstä

Tiedoksi Vaasan Setlementin ateriakuljetuksista: Koronariskiryhmään kuuluvat, etupäässä Vaasan Setlementin kerholaiset ja lounasasiakkaat, voivat tilata Setlementistä aterioita poikkeustilan aikana.

Viikolla 13 aterioita valmistetaan vain Kyläkeskuksen keittiössä Ristinummella, koska Huvilakadulla Palosaarella tehdään remonttia.

Ateriat kannattaa tilata etukäteen hyvissä ajoin, koska pystymme toimittamaan ateriakuljetuksiin max 20 annosta/päivässä. Samanpäivän toimituksia on mahdollista tiedustella aamuisin kello 9.30 mennessä.

Tilaukset otetaan vastaan numerossa 040 621 1737 (Anne Kytölä). Älkää soittako suoraan keittiön numeroihin!

Poikkeustilan aikana tarjoamamme ateriat eivät ehkä ole aivan samanlaisia kuin normaalioloissa. Yksinkertaistamme aterioita, jotta ruokien pakkaaminen sujuu nopeammin.

Aterioista peritään normaalimaksu. Ne asiakkaat, joille ruoka tuodaan kotiin, saavat myöhemmin laskun aterioista, joten nyt ei tarvitse varata käteistä niiden maksamiseen. Kotiinkuljetuksista emme peri maksua.

Aterian voi halutessaan noutaa myös Kyläkeskuksesta sovittuna aikana, jolloin aterian voi maksaa samalla keittiön kassaan.
Jos asiakas tulee noutamaan aterian Kyläkeskuksesta, kehotamme noudattamaan erityistä huolellisuutta: pestään ja desinfioidaan kädet ja pidetään turvaetäisyydet!